fbpx

Begeleiding

Begeleiding van bouwprojecten rond dementie

Voor begeleiding van grote en kleine bouwprojecten rond dementie is Dementierealist een deskundige partij. Om de omgeving van mensen met dementie te kunnen aanpassen, is in de eerste plaats een goed plan van aanpak nodig. Dementierealist adviseert en begeleidt projecten die tot doel hebben om de leefomgeving van mensen met dementie voor hen begrijpelijk te maken. Ook het bewaken van de voortgang en het eventueel bijsturen bij uitdagingen vormen onderdelen van deze projectbegeleiding.  Elke verandering in een leef- of woonomgeving, hoe klein ook, moet worden gemanaged. Daarbij is het belangrijk om zicht te houden op de verschillende belangen, doelen te stellen, koers te houden, of eventueel bij te stellen, en het tijdspad in het oog te houden.

Invloed leefomgeving op gedrag bij dementie

Dementierealist heeft het vak’vrouw’schap om projecten rondom de leefomgeving van mensen met dementie te begeleiden. Wij combineren een grote liefde voor deze projecten met onze kennis over mensen met dementie en de invloed van de leefomgeving op hun gedrag. Wij kunnen ons goed inleven in situaties, hebben doorzettingsvermogen en zijn besluitvaardig. Dementierealist is de deskundige en empathische projectleider die naast u staat en samen met u tot een succesvolle afronding van elk project komt.

Projectbegeleiding

Bij begeleiding van bouwprojecten staat de mens met dementie centraal. Wij hebben contact met zorgprofessionals, bouw- en inrichtingsteams, architecten en gemeenten. Dementierealist schakelt moeiteloos in de verschillende niveaus en rollen en is daardoor een prettige gesprekspartner. Neem contact op voor een gesprek of meer informatie.